17 Mayıs 2016 Erzurum STK Toplantısı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan BOZKIR’ın katılımlarıyla, 17 MAYIS 2016 Salı günü saat 13.30’da  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde “Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci” konulu sivil toplumla diyalog toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıda önümüzdeki dönemde üyelik müzakere sürecimizde gerçekleştirilecek çalışmalara sivil toplum kuruluşlarının daha etkin katılım sağlaması için görüş alışverişinde bulunulacak ve Ufuk2020 de dahil olmak üzere Erasmus+ Programı ile Avrupa Birliği ile ilişkilerimiz çerçevesindeki diğer fon imkânları hakkında katılımcılara bilgi sunulacaktır.

Toplantı Programını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Katılım göstermek isteyen personel ve öğrencilerimiz 13 Mayıs Cuma günü mesai saati bitimine kadar aşağıdaki adresten kayıt yaptırabileceklerdir. Tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılım göstermeleri beklenmektedir.